VMKC

Huomio! Väärää tietoa laitettu kiertoon!

Jäsenillemme on tänään aamulla tullut virheelistä viestiä ensi viikon viikkokisaan liittyen.
Maanantaille 22.2 oli luotu tapahtuma ulkopuolisen toimesta joka on nyt poistettu.

Kisan "virallinen" ilmoittautuminen on nyt avattu ja pyydämme teitä jakossakin reagoimaan vain henkilökuntamme tiedotteisiin.

Pahoittelemme sekaannusta...

Niko

Jos joku peruu, niin täällä olisi yksi kiinnostunut.

VMKC

Moikka!

Haluamme toivottaa teille kaikille hyvää joulua sekä kiittää kaikkia kuluvasta vuodesta!

Vuosi 2020 on varmasti tarjonnut meille kaikille monenlaista vivahdetta, niin ylä- kuin alamäkiä (ja ehkä muutaman shikaaninkin).
Tavoitteemme on ensi vuodelle selkeä: tehdään tästä rakkaasta harrastuksestamme vieläkin hienompi.

Alla muutama uudistus vuodelle 2021.

First things first! Olemme avanneet nyt ensimmäiset kevätkauden kisat ilmoittautumista varten ja kisoja avataan jatkossa rullaavana entiseen malliin.
Tarkkaavaisimmat saattoivatkin jo huomata, että osallistujamääräkin on nyt myös nostettu takaisin max.40 hlöön/kilpailu, viime vuoden malliin.
Aikataulu säilyy ennallaan, eli paikan päälle on ilmoittauduttava viimeistään klo 18:00 ja kisat laitetaan käyntiin viimeistään klo 18:30, alkuseremonioiden jälkeen.

Toisena uudistuksena tulevalle vuodelle on että, tulemme järjestämään sarjakilpailuiden lisäksi myös muita satunnaisia kaikille avoimia ajotapahtumia. Luvassa on mm. yksittäisiä kisatapahtumia (pienempiä yksilö- & joukkuekisoja) sekä muita treeni iltoja ajolinjojen ja ajotekniikan viilaamiseen ym.

HUOM! Uudistusta varten olemme luoneet Whatsappiin oman ryhmän, johon voit liittyä laittamalla viestiä numeroon 0504343952.
Tähän kannattaa ehdottomasti hypätä mukaan, sillä ryhmään tullaan jatkossa tiedottamaan tulevista tapahtumista aina ensimmäisenä.
Kaikille tapahtumille luomme nimenhuutoon omat Ilmoittautumiset ja paikat varataan tuttuun tapaan nimenhuutopalvelun kautta.

Kiitos vielä teille kaikille, jotka olette kuluvalla vuodella olleet tavalla tai toisella mukana tukemassa osana toimintaamme ja toivotamme kaikille rauhallista joulua ja entistä vauhdikkaampaa uutta vuotta!

Terveisin,
Koko VMKC:n henksu